813843AB-D678-41D0-B9C5-2E6948F89CBE

Hallo, mijn naam is Nathalie en ik ben blij jou te mogen verwelkomen op mijn website. Het is mijn missie om mensen te ondersteunen in hun keuze om een vrij leven te leiden. Naar mijn gevoel is de basis van een vrij leven je authentieke zelf belichamen.

Van jongs af aan vroeg ik me al af waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Ik kon mij vaak niet vinden in de regels en structuren maar paste mij, met enige rebellie, wel aan. Ik voelde perfect aan wat er van mij verwacht werd maar op een gegeven moment had ik het gevoel zelf geen grip meer te hebben op mijn leven en voelde me met momenten enorm doelloos.

In 2014, na o.a. een relatiebreuk en een zwaar ongeval met mijn zoon, werd ik zo met mezelf geconfronteerd dat ik niet anders kon dan op een andere manier in het leven te staan. Plots stond mijn leven stil en ik wist niet meer hoe het verder moest. Anderzijds was dit ook het moment dat er eindelijk ruimte ontstond. Ruimte voor stilte, voor ingevingen van het moment, voor het voelen van emoties.

Het zijn deze emoties die richting geven op ons pad. Die aangeven of iets bij ons past of niet. Toen ik hiernaar leerde luisteren besefte ik wat een vrijheid ik kon ervaren en had ik het gevoel weer aan het roer van mijn leven te staan. Heel vaak willen we deze emoties onderdrukken omdat het pijnlijk voelt, om de ander te sparen,omdat we “belangrijkere” dingen te doen hebben... Echter raken we hierdoor verder verwijderd van onszelf.

Op deze manier is voor mij de groeiweg gestart van hoofd (denken) naar hart (voelen) en ik wil me hier graag verder in blijven ontwikkelen. Met deze motivatie heb ik dan ook mijn master in de reiki gehaald en ben ik afgestudeerd als healer, reader, coach aan het elohim centre in Nederland waar ik gedurende mijn 3-jarige opleiding veel healingservaring heb kunnen opbouwen. Gedurende dit traject heb ik beseft dat ik nog verder wil gaan op deze ontwikkelingsweg. Dieper naar het sacrale gedeelte en de basis in onszelf. Waarom? Ik vind het heerlijk als blokkades oplossen, het geeft ruimte om jezelf in je puurste en meest goddelijke vorm te ervaren. Hierop aansluitend volgde ik ook het traject "de volheid van de vrouw" bij Nadine Dernaucaurt in Zottegem. Een traject om terug ten diepste in je lichaam te zakken en bewust te worden van onze vrouwelijke essentie en kracht.

 

TERUG NAAR JE GEVOEL

Dit is waar ik je dan ook naartoe wil brengen, terug naar je gevoel. Oordeelloos, vanuit een open hart, wil ik jou ontmoeten en je de ruimte geven om volledig aanwezig te zijn in wie je bent. Elke vraag of situatie waar je mee worstelt kan ingebracht worden en zullen we nader bekijken. Ik geef hierbij ook tools om je (weer) zelfredzaam te maken en te groeien in je kracht.

 

SPIRITUELE HEALING

Zoek je meer verdieping dan kan ik je via een healing ondersteunen. Er wordt hierbij multidimensionaal gewerkt, dit wil zeggen dat we op meerdere auralagen werken. Je systeem zal tijdens zo een sessie openen, verruimen en verzachten. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, zal er gebruik gemaakt worden van edelstenen, klank of andere ondersteuning. Je zielskwaliteiten worden versterkt en je zal ze ook makkelijker kunnen neerzetten. Deze healing zal ook nog verder doorwerken gedurende langere periode. Heel graag sta ik je bij in je bewustzijnsgroei.

 

GODINNENMASSAGE

De weg naar onze ware essentie gaat verder, via het sacrale gebied tot diep in het basischakra. Vele vrouwen zitten door de generaties heen nog opgesloten in hun seksualiteit. Kan je je hart ook open houden als je dieper in de intimiteit indaalt? Kan je je werkelijk openen en genieten? Ken je je eigen lichaam ten volle? Voel je de kracht van het vrouw-zijn en kan je je grenzen aangeven. Ook hierin kan ik je ondersteunen via een godinnenmassage die helemaal op jouw noden is afgestemd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial