Godinnenmassage

Een godinnenmassage is een intuïtieve massage met olie. Hierbij zal ter ontspanning eerst het volledige lichaam gemasseerd worden en vervolgens gaat de aandacht naar de romp. Hier zitten de meeste emoties opgeslagen en kunnen blokkades vrij gemaakt worden. We geven aandacht aan het hart- en bekkengebied met als meest sacrale deel, de yoni. Het is heel fijn om hiermee, op een serene manier, terug in contact te komen en de energie te voelen stromen. Tegelijk is het ook heel kwetsbaar, daarom zal ik jou steeds in een discrete en liefdevolle aanwezigheid ontvangen. De godinnenmassage kan natuurlijk in een aantal sessies opgebouwd worden waarbij jij steeds vooraf de grens aangeeft. Hoe dieper we zakken, hoe meer onze innerlijke kwetsuren nog ondergestopt zitten. Ik voel dus tijdens een massage ook steeds in dat het energetisch klopt.

 

De Godinnenmassage heeft als resultaat dat we meer verbinding voelen en in contact staan met onszelf wat rust en geborgenheid geeft maar ook kracht. Onze vrouwelijke essentie wordt wakker gemaakt en je leert weer ten diepste voelen. 

IMG_0063

 

De evolutie naar een meer mannelijk georiënteerde maatschappij heeft ons als vrouw aangezet om ook meer vanuit ons hoofd te handelen. We zijn door levens heen voeling verloren met onze oeroude vrouwelijke wijsheid. We staan minder in contact met onze essentie van waaruit we de dingen realiseren, gevoel en intuïtie. Dit is waar veel vrouwen momenteel tegenaan lopen en wat uiting kan krijgen onder de vorm van depressie, burn-out, weinig energie, cyclusgerelateerde klachten,… Als er delen in onszelf miskend worden zal het vroeg of laat fysieke klachten geven.

 

Resoneert dit met jou of herken jij je in één van volgende aspecten?

 

Moet je iets doen om je nuttig te voelen

Fear of missing out

Oneindige to do lijsten

Perfectionisme

Gebrek aan energie

Cyclusgerelateerde klachten

 …

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial